Frode Saugestad: En ung manns bekjennelser om kjærlighet – sterkt om svik og lengsel

Frode Saugestad er forlegger, litteraturviter, kunstner, journalist og eventyrer. Med utgivelsen av En ung manns bekjennelser om kjærlighet kan han føye romanforfatter til den lange rekken av roller han allerede besitter. Kjernen i hans skjønnlitterære debut er søken etter identitet og lengsel etter kjærlighet. Romanen er selvbiografisk og handler om forfatterens oppvekst med en marokkansk far som ikke ville vedkjenne seg farskapet og en mor som sviktet i omsorgsrollen. Om hva som er fakta og hva som er fiksjon i boken sier Saugestad selv: ”Det er ikke sikkert opplysningene i boken er riktige. Hva som er sant og ikke sant, må folk finne ut av selv. Alle som skriver, baserer det de skriver på egne erfaringer”. Her er min anmeldelse av En ung manns bekjennelser om kjærlighet. 

Legg inn en kommentarAvbryt svar