Trenger du manushjelp?

Bokverket tilbyr tjenester til deg som trenger manuskonsulent eller redaktør.

Jeg vurderer ditt manus og veileder deg på veien mot utgivelse.

Mine tjenester

Redaktørgjennomgang

Ønsker du en vurdering av manuset ditt før du sender det til et forlag eller gir det ut selv? Jeg gir konstruktiv respons og peker på styrker og svakheter med tanke på det som er mest aktuelt for din tekst, som for eksempel dramaturgi, troverdighet, karakterskildring og språk og stil. Jeg gir konkrete forslag, tips og inspirasjon som kan hjelpe deg videre på veien mot utgivelse. Du får en rapport på ca. 5 sider + kommentarer direkte i manus.

Manusuttalelse

Har du et manus klart og ønsker en tilbakemelding med tanke på bokas potensial? Rapport på ca. 2-3 sider med vurdering av idé/ innhold/tematikk og det som er mest aktuelt for ditt manus (karakterer, språk/stil, komposisjon osv.).

Første – kapittel – rapport

Hvordan vekkes leserens nysgjerrighet på din historie? Det første kapittelet er avgjørende for lysten til å lese videre. Du får en rapport på 1-2 sider hvor jeg vurderer sentrale elementer ved ditt første kapittel (eks: språk, stil, karakterskildring) og hvordan det fanger leserens interesse.

Manusutvikling


Er du i gang med skrivingen, men trenger veiledning underveis i prosessen? Jeg gir konkrete tilbakemeldinger på deler av din tekst og kommer med forslag til hvordan du kan jobbe videre.

Priser
Redaktørgjennomgang: Priseksempel – 8000,- eks. mva. for romanmanus på omkring 80 000 ord. For konkret pristilbud på ditt manus, kortere manus, manus over 80 000 ord, noveller, lyrikk eller sakprosa – ta kontakt.

Manusuttalelse: Priseksempel: 4500,- eks. mva. for romanmanus på ca. 80 000 ord.
Første – kapittel – rapport: 1200,- eks. mva. (inntil 20 sider).
Manusutvikling: 400,- pr. time eks. mva.

Sjangre
Mitt spesialfelt er romaner (eks. historiske romaner, underholdning, krim, spenning), men jeg har også erfaring med å vurdere noveller og dikt. Jeg jobber også med sakprosa og har hatt redaktøroppdrag for flere bøker innen sjangeren.

Ta kontakt og fortell litt om hva slags manus du jobber med og hva som er målet med din historie!

Trenger du hjelp til å komme i mål med ditt skriveprosjekt?

Fortell litt om ditt manus og hvor du er i skriveprosessen på e-post til:

post@bokverket.net

Med vennlig hilsen

Kristin

Legg inn en kommentar Avbryt svar