Tjenester

Møt redaktøren

Er du usikker på potensialet og veien videre for din bokidé eller ditt manus? Send 1-2 sider med beskrivelse av ditt prosjekt på mail til meg (og evt. spørsmål og/eller et kort utdrag av manus), og vi avtaler tid for en hyggelig og inspirerende manusprat hvor jeg gir tilbakemelding og svarer på spørsmål. Trenger du manuscoaching for å skrive ferdig førsteutkastet ditt, en redaktørgjennomgang eller kanskje en manusuttalelse? Sammen finner vi ut av hva du trenger for å komme nærmere en bokutgivelse.

På video eller telefon.

Varighet: 45 minutter

Pris: 600,- (+ mva.)

Ønsker du et møte?

Manuscoaching

Ønsker du oppfølging mens du arbeider med manuset ditt? Manuscoaching innebærer oppfølging, motivasjon og inspirasjon. Du får konkrete tilbakemeldinger og råd underveis i din skriveprosess. Hva bør du tenke på for at ditt manus skal bli engasjerende og velfungerende? Du kan sende spørsmål på forhånd, vi kan se nærmere på korte tekstpartier eller samtale rundt spesielle utfordringer ved skrivingen. Om du ikke har et ferdig utkast kan dette være steget du bør ta før en redaktørgjennomgang av manuset ditt, eller det kan være en god måte å jobbe på mellom to redaktørgjennomganger.

Enkelttime: 60 min. samtale 750,- (+mva.)

Priseksempel coachingpakke: 5 timer – 3000,- (+mva.)


På telefon, video eller fysisk møte (etter ditt ønske og hva som er mest praktisk). Etter/mellom møter er jeg tilgjengelig på e-post om du har spørsmål.

Ønsker du manuscoaching?

Redaktørgjennomgang

Ønsker du en grundig vurdering av manuset ditt før du sender det til et forlag eller gir det ut selv? Jeg gir konstruktiv respons og peker på styrker og svakheter med tanke på det som er mest aktuelt for ditt manus, som for eksempel dramaturgi, karakterskildring og språk og stil. Jeg gir konkrete forslag, tips og inspirasjon som kan hjelpe deg videre på veien mot utgivelse. Du får en rapport på ca. 5 sider + kommentarer direkte i manus.

Inkluderer en samtale i etterkant (video eller telefon).

Priseksempel: Manus på 80 000 ord – 12 500,- (+ mva.) (noe lavere pris ved neste gjennomgang om du ønsker flere runder).

Ønsker du en redaktørgjennomgang?

Manusuttalelse

Har du et manus klart og ønsker en tilbakemelding med tanke på bokas potensial?

Du får en rapport på ca. 2-3 sider med vurdering av idé/ innhold/tematikk og det som er mest aktuelt for ditt manus (karakterer, språk/stil, komposisjon osv.).

Priseksempel: Manus på 80 000 ord – 6500,- (+ mva.)

Ønsker du en manusuttalelse?Ta kontakt for nøyaktig pristilbud, leveringstid og andre spørsmål: