Tjenester

Redaktørgjennomgang

Ønsker du en grundig vurdering av manuset ditt før du sender det til et forlag eller gir det ut selv? Jeg gir konstruktiv respons og peker på styrker og svakheter med tanke på det som er mest aktuelt for ditt manus, som for eksempel dramaturgi, karakterskildring og språk og stil. Jeg gir konkrete forslag, tips og inspirasjon som kan hjelpe deg videre på veien mot utgivelse. Du får en rapport på ca. 5 sider + kommentarer direkte i manus.

Priseksempel: Manus på 80 000 ord – 9500,- (+ mva) (noe lavere pris ved neste gjennomgang om du ønsker flere runder).

Manusuttalelse

Har du et manus klart og ønsker en tilbakemelding med tanke på bokas potensial?

Du får en rapport på ca. 2-3 sider med vurdering av idé/ innhold/tematikk og det som er mest aktuelt for ditt manus (karakterer, språk/stil, komposisjon osv.).

Priseksempel: Manus på 80 000 ord – 5000,- (+ mva).


Manusutvikling

Er du i gang med skrivingen, men trenger veiledning underveis i prosessen?

Jeg gir konkrete tilbakemeldinger på deler av din tekst og kommer med forslag til hvordan du kan jobbe videre.

Priseksempel: 5000 ord – 1500,- (+ mva).

Skrivecoaching

Ønsker du oppfølging mens du arbeider med manuset ditt? Skrivecoaching innebærer oppfølging, motivasjon og inspirasjon. Du får konkrete tilbakemeldinger og råd underveis i din skriveprosess. Hva bør du tenke på for at ditt manus skal bli engasjerende og velfungerende? Du kan sende spørsmål på forhånd, vi kan se nærmere på korte tekstpartier eller samtale rundt spesielle utfordringer ved skrivingen.


Priseksempel: 5 timer – 4000,- (+mva.)

Enkelttime: 60 min. samtale 900,- (+mva.)

På telefon, zoom eller fysisk møte. Etter ditt ønske og hva som er mest praktisk. Etter/mellom møter er jeg tilgjengelig på e-post om du har spørsmål.

Idéutvikling – møt redaktøren

Har du en idé til et manus, men er usikker på potensialet og veien videre? Send 1-2 sider med beskrivelse av ditt prosjekt på mail til meg på forhånd (og evt. spørsmål og/eller et kort utdrag av manus), og vi avtaler tid for en hyggelig og inspirerende manusprat hvor jeg gir tilbakemelding og svarer på spørsmål. På zoom eller telefon etter ditt ønske.

Pris: 750,- (+mva.) (forberedelser og 20/30 min. samtale).Ta kontakt for nøyaktig pristilbud, leveringstid og andre spørsmål:


%d bloggere liker dette: