Hjelp, jeg bokblogger!

Med denne bloggen begir jeg meg ut på et nytt uttrykksområde for meg, men jeg er glad i bøker, og jeg er glad i å skrive, så da kaster jeg meg ut i det. Her kan du lese innlegg om aktuelle hendelser fra litteraturens verden, anmeldelser og få med deg mine tips og betraktninger rundt bøker. Jeg er spesielt interessert i nyere norsk, svensk og dansk litteratur, så det er hovedsaklig det denne bloggen vil dreie seg om. Jeg har imidlertid kommet frem til at det ikke er så dumt å utvide sin litterære horisont, så ikke se bort fra at en og annen bok fra den utenomnordiske verdenen vil snike seg inn. Håper mange bokormer vil ha glede av å følge bloggen min!

Kristin

2 kommentarer om “Hjelp, jeg bokblogger!

  1. Gratulerer med fin blogg! Dette er snadder for bokormer. Gleder meg til å lese flere innsiktsfulle analyser og inspirerende innspill. Lykke til!

Legg inn en kommentarAvbryt svar